Calculator
Asigurare De Calatorie

› Te intereseaza o asigurare de calatorie?
› Acum poti calcula si compara preturi sau optiuni pentru a incheia polita de asigurare potrivita nevoilor si preferintelor tale!
1 Detalii calatorie 2 Pachet de asigurare 3 Informatii suplimentare 4 Plata
Groupama Asigurari SA
J40/2857/2010 CUI 6291812
Cod LEI549300EO4TPESE4LEE73
Bucuresti, Str. Mihai Eminescu nr.45, sector 1, 010513
tel: 021 3058000
fax: 021 3109967
Capital social subscris si varsat: 345.757.050 lei
Societate Autorizata de ASF sub nr.RA-009
Operator date cu caracter personal 10152

    Se spune ca cele mai frumoase amintiri din vacante se nasc din evenimentele neprevazute. Conditia e ca problemele sa se rezolve simplu, rapid si fara cheltuieli imprevizibile, mai ales daca e vorba de sanatate. Indiferent daca pleci in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri, asigura-te ca vei detine controlul si in astfel de situatii.
    O asigurarea de calatorie este solutia eficienta prin care problemele medicale, chiar daca iti pot afecta vacanta, nu-ti vor afecta si bugetul. In plus, beneficiezi de asistenta specializata pentru a nu-ti bate capul cu intrebarile “unde trebuie sa ma duc”, “ce trebuie sa fac”, “ce acte imi trebuie” etc. Mai mult decat atat, poti afla costul exact utilizand calculatorul pentru asigurare de calatorie!
    Daca vrei sa obtii o estimare de pret cu ajutorul acestui calculator pentru asigurarea de calatorie, tot ce trebuie sa faci este sa mentionezi scopul calatoriei in care urmeaza sa pleci, daca doresti sa inchei asigurarea inaintea sau in timpul calatoriei, perioada exacta in care urmeaza sa pleci in calatorie si destinatia, data de nastere a persoanei asigurate si ce sporturi extreme urmeaza sa practici in vacanta pentru care doresti o asigurare de calatorie.
    De asemenea, ai optiunea de a include in polita de asigurare si persoane sub 18 ani – este o optiune excelenta daca doresti sa calatoresti alaturi de familia ta! Trebuie doar sa completezi este varsta copiilor si sa mentionezi daca ei vor practica sau nu sporturi de agrement. Sporturile de agrement sunt o componenta importanta a unei asigurari de calatorie. Ele implica riscuri medicale importante, iar neincluderea acestor sporturi in polita de asigurare te priveaza de dreptul la despagubire, in cazul unui accident rezultat din practicarea lor. Detalii despre sporturile de agrement sunt disponibile in conditiile de asigurare, in dictionarul de termeni.
    Nu esti inca sigur daca ar trebui sa achizitionezi o asigurare de calatorie? Daca nu pleci maine, mai ai timp sa te gandesti. Dar nu uita ca vacantele, oricat de bine ar fi planificate, vor avea mereu o doza de neprevazut. Chiar daca iubesti provocarile si iti place riscul, noi credem ca e mai bine sa nu-ti cheltuiesti banii de cadouri la medic sau sa pierzi timp pretios din concediul tau pana gasesti medicul potrivit.
    Totusi, daca ai decis ca nu vrei sa achizitionezi o asigurare de calatorie, recomandarea noastra este sa fii pregatit/a pentru acoperirea costurilor medicale implicate in accidente sau incidente neasteptate.
    E bine sa ai in vedere ca, in afara granitelor Romaniei, sistemul medical de sanatate la care tu sau angajatorul tau contribuiti lunar nu acopera nicio cheltuiala. Asadar, orice problema medicala, chiar si una extrem de mica, iti poate afecta bugetul destinat unei vacante de vis.
    De exemplu, in multe din tarile europene vizitate de romani in scopuri turistice sau de afaceri, rezolvarea unei probleme banale, precum o mica raceala sau o glezna luxata, care implica cel putin o consulatie si tratament, poate costa cateva sute de euro. Mai mult decat atat, costul unei zile de spitalizare, in majoritatea tarilor europene, depaseste 1000 si, in unele cazuri, chiar 2000 de euro.
    Utilizeaza acum acest calculator pentru asigurare de calatorie!

Copyright © 2017 Groupama.
Acest site este proprietatea Groupama. Toate drepturile sunt rezervate.
Politica de confidentialitate| Termeni si conditii| Harta site
Asiguram tot ce conteaza pentru tine