Calculator
Asigurare CASCO

› Mai multa atentie pentru masina ta, mai putine griji pentru tine
› Alegi optiunile de acoperire in functie de nevoile tale
› Beneficiezi de constatare rapida, in maximum 72 de ore de la anuntarea avariei
1 Informatii autovehicul 2 Informatii proprietar 3 Informatii suplimentare 4 Plata

Te rugam sa confirmi daca te regasesti sau nu in vreuna din urmatoarele situatii:

  • Vehiculul pentru care se incheie asigurarea are o vechime mai mare de 10 ani;
  • In ultimul an au fost inregistrate 3 sau mai multe daune;
  • A fost inregistrata o dauna totala in ultimii 3 ani;
DA NU

Groupama Asigurari SA
J40/2857/2010 CUI 6291812
Cod LEI549300EO4TPESE4LEE73
Bucuresti, Str. Mihai Eminescu nr.45, sector 1, 010513
tel: 021 3058000
fax: 021 3109967
Capital social subscris si varsat: 345.757.050 lei
Societate Autorizata de ASF sub nr.RA-009
Operator date cu caracter personal 10152

    Conduci preventiv? Schimbi anvelopele in functie de sezon? Esti la curent cu noutatile in materie de sisteme pentru siguranta auto? Avariile pot fi prevenite, pana la un punct. O asigurare de calitate iti ofera garantia ca, atunci cand masina ta e avariata in urma unui incident, activitatea ta de zi cu zi va fi cat mai putin afectata. In plus, costurile imprevizibile ale reparatiei sunt inlocuite prin costul definit al politei de asigurare. Poti afla acum, cu ajutorul acestui calculator, pretul pentru o asigurare CASCO, pentru masina ta, de la Groupama Asigurari!
    Acest calculator CASCO iti ofera pretul exact, nu doar o estimare. Asadar, tot ce trebuie sa faci pentru a afla pretul final este sa completezi cu acuratete datele personale si datele masinii tale.
    Daca totul este in regula, poti trece in pasul 2, pentru a alege pachetul de asigurare si optiunile care ti se potrivesc. In cazul in care doresti doar sa vezi pretul, poti utiliza acest calculator CASCO ca sa afli cat costa asigurarea pentru masina ta.
    O asigurare CASCO reprezinta, de fapt, o masura de siguranta care te ajuta sa treci cu bine peste consecintele de ordin material ale unui accident. Spre deosebire de asigurarea obligatore, polita CASCO acopera avariile provocate de calamitati naturale, incendiu, trasnet, explozie, precum si pe cele rezultate din ciocniri, loviri, izbiri, zgârieri, caderi de corpuri pe autovehicul, derapari, rasturnari si chiar furtul sau avariile provocate in timpul unei tentative de furt a masinii.
    Pe de o parte costurile implicate de reparatia masinii, pe de alta parte perioada in care nu o poti utiliza, sunt consecinte care iti pot afecta semnificativ activitatea curenta si planurile. De aceea este important nu doar sa inchei o asigurare facultativa CASCO, ci si cum alegi produsul si compania de asigurare.
    Asigurarea CASCO Gradual de la Groupama Asigurari este adaptabila nevoilor si preferintelor tale, prin cele 5 variante de acoperire din care poti alege si la care poti adauga o mare varietate de clauze optionale. Mai mult decat atat, cu o asigurare CASCO Gradual ai parte de constatare rapida, in maximum 72 de ore de la anuntarea avariei si poti ridica masina din service chiar in ziua in care avaria a fost remediata. Iti oferim, de asemenea, si asistenta rutiera - Basic, inclusa in pachetele de baza ale produsului, fara costuri suplimentare, sau Premium, prin clauza optionala pe care o poti achizitiona. Pentru asistenta rutiera, intervenim in cel mult o ora de la anuntare, in cazul avariilor pe teritoriul Romaniei, si in maximum 4 ore pentru cele din strainatate.
    Nu poti anticipa problemele care pot aparea in legatura cu masina. De la o zgarietura in parcare din cauza unui sofer neatent, pana la acte de vandalism, furt sau avarii majore provocate de calamitati naturale. Nu te poti feri de aceste posibile probleme, insa te poti asigura ca, in cazul in care ele apar, tu nu vei avea sume mari de platit, reparatia va fi efectuata intr-o unitate service serioasa si timpul de reparatie va fi minim.
    Foloseste acest calculator CASCO pentru a estima pretul unei asigurari si, daca te-ai decis, poti cumpara asigurarea CASCO pentru masina ta direct online, platind cu cardul sau prin ordin de plata. In cazul in care ai nevoie, un reprezentant Groupama Asigurari iti sta la dispozitie, prin telefon sau chat, pentru a-ti furniza informatiile de care ai nevoie.

Copyright © 2017 Groupama.
Acest site este proprietatea Groupama. Toate drepturile sunt rezervate.
Politica de confidentialitate| Termeni si conditii| Harta site
Asiguram tot ce conteaza pentru tine