Calculator
Asigurare RCA

› Te intereseaza o asigurare RCA?
› Foloseste acest calculator RCA pentru a calcula pretul pentru o polita de asigurare!
1 Detalii proprietar si vehicul 2 Informatii suplimentare 3 Plata

Informatii proprietar

Date conducatori auto

Nr Nume Prenume CNP Serie CI/BI Nr CI/BI Telefon
1
2
3

Detalii autovehicul

Groupama Asigurari SA
J40/2857/2010 CUI 6291812
Cod LEI549300EO4TPESE4LEE73
Bucuresti, Str. Mihai Eminescu nr.45, sector 1, 010513
tel: 021 3058000
fax: 021 3109967
Capital social subscris si varsat: 345.757.050 lei
Societate Autorizata de ASF sub nr.RA-009
Operator date cu caracter personal 10152

    RCA-ul reprezinta o asigurare obligatorie de raspundere civila auto prin intermediul careia, in cazul in care ai produs un accident, tertii prejudiciati pot fi despagubiti. Despagubirea se aplica pentru daune provocate autovechiculelor, vatamari corporale sau diferite pagube aduse proprietarilor. Acest tip de asigurare este unul obligatoriu pentru absolut toate autovehiculele inmatriculate sau supuse inmatricularii in Romania.
    Orice sofer ce circula pe drumurile publice este expus riscului unui accident de circulatie provocat de el insusi sau de alti participanti la trafic. Este suficient un simplu moment de neatentie pentru a produce daune de o valoare ridicata pe care soferul sa fie nevoit sa le plateasca. Lipsa sumelor necesare pentru a acoperi o astfel de dauna poate duce la litigii, uneori de durata si care presupun la randul lor costuri destul de mari sau ar putea atrage alte tipuri de sanctiuni asupra sa. In plus, sanctiunile pentru conducerea unui autovehicul fara asigurare RCA sunt semnificative, atat prin valoarea amenzilor, cat si prin restrangerea dreptului de circulatie pentru autovehiculul respectiv.
    O asigurare RCA este o metoda de protectie prin care sunt despagubiti tertii prejudiciati in urma unui accident auto indiferent daca este vorba de daune ale autovehiculelor, vatamari corporale, decese sau pagube aduse proprietarilor. Scopul acestei asigurari este de fapt unul foarte specific: acela de a despagubi persoana pagubita in urma unui accident auto.
    Asigurarea RCA este pana in acest moment singura asigurare auto obligatorie impusa de statul roman. Asadar, este impusa pentru toate autovehiculele si, prin urmare, orice masina trebuie asigurata. In plus, asiguratorii nu au dreptul de a refuza intocmirea unei polite RCA pentru niciun autovehicul indiferent de marca sau vechimea acestuia.
    Cu toate acestea, este de retinut faptul ca o asigurare RCA devine valida doar daca a fost eliberata, contra unei prime de asigurare, pe o anumita perioada prestabilita, de catre o companie autorizata sa incheie o asigurare RCA. De asemenea, in momentul incheierii unei asigurari RCA cu valabilitate pe teritoriul Romaniei se incheie in mod automat si o polita Carte Verde ce reprezinta echivalentul politei RCA atunci cand circuli cu autovehiculul in strainatate.
    Groupama Asigurari iti ofera ocazia de a calcula cu exactitate costul pentru o asigurare RCA pentru masina ta si de a o achizitiona online fara a fi necesara deplasarea intr-o Agentie Groupama.
    Foloseste acest calculator RCA pentru a afla costurile pentru masina ta sau poate pentru o masina pe care te gandesti sa o achizitionezi in viitorul apropiat. Pretul unei polite RCA ia in calcul mai multe criterii (zona geografica, puterea motorului, vechimea masinii, varsta soferului etc.) in functie de care poate varia. Este un aspect important de stiut si luat in calcul atunci cand te gandesti sa achizitionezi un autovehicul nou.
    Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine costul exact este sa completezi campurile acestui calculator RCA. Este necesar sa cunosti atat datele personale ale proprietarului, cat si datele masinii: serie sasiu, numar de inmatriculare, categorie, subcategorie, tipul combustibilului utilizat si modul in care masina urmeaza a fi folosita.
    Completeaza toate aceste date in calculatorul RCA si vei obtine pretul unei asigurari RCA pentru masina ta! Mai mult decat atat, poti cumpara online asigurarea RCA, platind cu cardul sau prin ordin de plata.
    Calculeaza pretul asigurari RCA acum si achizitioneaza polita online!

Copyright © 2017 Groupama.
Acest site este proprietatea Groupama. Toate drepturile sunt rezervate.
Politica de confidentialitate| Termeni si conditii| Harta site
Asiguram tot ce conteaza pentru tine