Calculator
Asigurare De Locuinta

› Te intereseaza o asigurare de locuinta?
› Acum poti calcula si compara preturi sau optiuni pentru asigurarea locuintei tale.
1 Detalii asigurare 2 Pachet de asigurare 3 Informatii suplimentare 4 Plata
Potrivit legii 260/2008, polita de asigurare facultativa a locuintei nu poate fi incheiata fara existenta unei polite PAD emisa in prealabil pentru locuinta asigurata. Portalul www.groupama.ro permite doar incheierea ambelor polite de asigurare, respectiv polita de asigurare impotriva dezastrelor naturale (PAD) si polita facultativa Asigurarea Esentiala a Locuintei.
Daca ai deja o polita obligatorie incheiata si doresti doar polita facultativa, te rugam sa ne lasi cateva date, folosind una din modalitatile disponibile in dreapta ecranului, si un reprezentant Groupama Asigurari te va contacta in cel mai scurt timp.
Daca nu ai o polita obligatorie PAD incheiata si doresti atat polita facultativa Asigurarea Esentiala a Locuintei cat si polita obligatorie PAD, te rugam sa completezi informatiile solicitate mai jos in vederea emiterii ambelor polite.
  1. Au existat daune in ultimul an la imobilul ce se doreste a fi asigurat
  2. Polita de asigurare este cesionata
  3. Locuinta este casa de vacanta (inclusiv imobile nelocuite permanent)
  4. Locuinta este casa de lemn/barne, cladire de tip B (constructii care au peretii exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic)
  5. Cladirea expertizata tehnic este incadrata in categoria celor cu risc seismic, fara consolidarile necesare impuse de lege
    Imobile din Bucuresti Imobile din alte localitati
  6. Cladirea este construita inainte de 1940 (inclusiv)
  7. Suma asigurata a locuintei este sub 20.000 EUR (sau echivalent) sau peste 100.000 EUR (sau echivalent)
Groupama Asigurari SA
J40/2857/2010 CUI 6291812
Cod LEI549300EO4TPESE4LEE73
Bucuresti, Str. Mihai Eminescu nr.45, sector 1, 010513
tel: 021 3058000
fax: 021 3109967
Capital social subscris si varsat: 345.757.050 lei
Societate Autorizata de ASF sub nr.RA-009
Operator date cu caracter personal 10152

    Daca esti proprietar de imobil cu siguranta stii cat de importante sunt riscurile la care este expusa locuinta si, implicit, bunurile personale. De asemenea, daca ai ales sa-ti oferi locuinta spre inchiriere, proprietatea si bunurile tale sunt expuse la daune suplimentare pe care posibilii chiriasi le-ar putea provoca. Poti calcula chiar acum costul unei asigurari pentru locuinta cu ajutorul calculatorului pus la dispozitie de Groupama Asigurari. Poti afla chiar acum pretul exact pentru o asigurare de locuinta personalizata pentru casa ta!
    Este bine cunoscut faptul ca o asigurare obligatorie a locuintei poate acoperi un numar standard de riscuri, care, de obicei, este limitat. Mai exact, o asigurare de locuinta obligatorie acopera doar 3 riscuri catastrofale: cutremur, inundatii si alunecari de teren. Avand in vedere limitarea despagubirii la 20.000 de euro pe polita obligatorie, precum si faptul ca riscurile de alunecare de teren sau de inundatie catastrofala au o incidenta mai mica decat cele de inundatie de la vecini sau efractie, in functie de zona in care este situata locuinta, este evidenta importanta unei asigurari facultative de locuinta.
    De asemenea, un factor important pe care trebuie sa-l retii atunci cand iti calculezi bugetul pentru o asigurare de locuinta este faptul ca, cu cat acoperirea asigurarii este mai mare, cu atat vei fi nevoit sa platesti mai putin in cazul unor dezastre sau pagube. Pe de alta parte, o asigurare de locuinta ce acopera un numar mare de riscuri este de asemenea si mai costisitoare. Prin urmare, un pas important atunci cand iti calculezi asigurarea pentru locuinta este si evaluarea realista a riscurilor impotriva carora doresti sa-ti asiguri caminul.
    Folosind acest calculator pentru asigurare de locuinta ai ocazia sa testezi optiuni si costuri pentru asigurarea esentiala a locuintei. Poti calcula costul asigurarii pentru diverse variante de imobil si cu optiuni suplimentare de acoperire, iar la final vei putea achizitiona polita de asigurare care ti se potriveste. In momentul in care ai identificat optiunea potrivita pentru tine, poti trece in pasul urmator pentru a achizitiona asigurarea de locuinta pe loc. Nimic mai simplu!
    Dupa cum ai aflat deja, in cazul unei asigurari obligatorii este destul de simplu: sunt doar trei riscuri ce pot fi acoperite si nu exista optiuni suplimentare. In schimb, pentru o asigurare de locuinta facultativa, optiunile sunt multiple, iar preturile pot sa varieze in functie de riscurile pe care iti doresti sa le acopere asigurarea ta de locuinta. Printre cele mai comune riscuri impotriva carora numeroase persoane doresc sa se asigure se numara incendiul, trasnetul, explozia sau caderea de corpuri pe locuinta.
    Poti folosi acest calculator pentru asigurarea de locuinta ca sa estimezi preturile de acoperire pentru diferitele riscuri. Cu toate acestea, daca nu poti decide sau nu stii ce ar trebui sa alegi, un consultant Groupama Asigurari iti sta la dispozitie pentru a-ti raspunde la orice intrebare si pentru a te ghida spre o asigurare de locuinta perfecta pentru tine.
    Completeaza datele necesare in acest calculator pentru asigurare de locuinta si, daca optiunile selectate sunt cele potrivite pentru tine, poti continua in pasul 2 pentru a-ti cumpara online asigurarea de locuinta!

Copyright © 2017 Groupama.
Acest site este proprietatea Groupama. Toate drepturile sunt rezervate.
Politica de confidentialitate| Termeni si conditii| Harta site
Asiguram tot ce conteaza pentru tine